Despre noi

Misiunea noastra

HoReCa Education a aparut din dorinta de a transforma in realitate visul celor care doresc sa inceapa o cariera in domeniul HoReCa, atat in tara cat si in strainatate. Scopul nostru este acela de a forma specialisti care sa faca fata cu succes tuturor provocarilor meseriei pe care doresc sa o urmeze, iar pregatirea lor sa reflecte in totalitate realitatea din practica!

Misiunea noastra este aceea de a oferi pregatirea adecvata si de a facilita drumul catre o cariera de succes, celor care ne aleg! Intr-o piata atat de competitiva, avantajele si deprinderile cu care vei pleca dupa absolvirea cursurilor HoReCa Education iti vor oferi cea mai buna sansa de angajare, dar si de promovare la locul de munca.

Parteneriatele foarte stranse pe care le avem cu importanti agenti economici din domeniu (hoteluri, restaurante, cafenele, pensiuni, firme de recrutare) garanteaza angajarea celor mai bine pregatiti cursanti!

Promisiunea noastra

Indiferent de cursul pe care il vei alege vei avea parte de cele mai bune conditii pentru a-ti atinge obiectivele

Dupa finalizarea cursurilor peste 95% dintre cursanti isi gasesc un loc de munca bine platit, acesta fiind si unul din principalele obiective HoReCa Education.

Nivelul de pregatire al cursantilor nostri, atat din punct de vedere teoretic cat si practic, este unul foarte ridicat. Pana acum, toti absolventii au avut rezultate excelente in cadrul examenelor de certificare.

HoReCa Education colaboreaza cu mai multi traineri specialisti, adevarati profesionisti in domeniile in care activeaza. Intotdeauna, la curs, vei fi asistat de cei mai buni traineri!

Cursurile noastre sunt autorizate de Ministerul Muncii si Ministerul Educatiei (prin ANC). Diplomele sunt recunoscute la nivel national si international. Detalii despre recunoasterea internationala a diplomelor gasesti aici.

Intotdeauna la HoReCa Education vei avea parte de cele mai mici preturi raportate la beneficiile si facilitatile la care vei avea acces. In plus, iti oferim posibilitatea de plata in rate a oricarui curs!

Indiferent de curs, salile in care vei invata sunt dotate si utilate complet atat pentru partea practica cat si pentru cea teoretica. Toate spatiile si aparatura folosita apartin HoReCa Education.

La HoReCa Education punem foarte mare accent pe partea practica. Structura unica a cursurilor reproduce cu acuratete situatiile reale cu care te poti confrunta in domeniul ales. In plus, este obligatorie practica in cadrul locatiilor partenere (restaurante, cafenele, hoteluri, baruri), aceasta fiind diferita ca durata in functie de curs.

Cariera TA, Misiunea Noastra!

  • 0787269734

Testimoniale

Iata ce au spus cursantii fericiti despre cursurile noastre:

Cursurile HoReCa Education m-au ajutat enorm! Am reusit sa ma angajez pe un vas de croaziera imediat ce am finalizat cursul de barman!

Schipor Daniela

Recomand cursul de Bucatar! Cei de aici sunt cu adevarat profesionisti, de la Administratie, pana la Traineri. Am invatat enorm si va multumesc din suflet pentru asta!

Popa Sorin-Cristian

Felicitari pentru tot ceea ce faceti! Este incredibil ca exista o astfel de firma in Romania. Conditiile de aici sunt excelente, iar investitia pe masura! Sper sa deschideti noi sedii si in alte orase!

Cringanu Andrei

Cei de la HoReCa Education m-au ajutat sa ma descopar si mi-au conferit increderea de care avem nevoie! Acum am facut pasul cel mare: lucrez la un restaurant in Londra!

Cercel Anisoara

Am cautat pe internet cursuri in domeniu si am dat intamplator peste aceasta scoala! Consider ca alegand HoReCa Education am luat una din cele mai bune decizii din viata mea. Va multumesc!

Manolache Simina

Aboneaza-te la Newsletter

(Nu divulgam nimanui datele colectate si le vom folosi numai in scopul mentionat)