Curs Bucatar HOBBY

Curs Bucatar HOBBY

Curs-Bucatar-Hobby-HoReCa-Education-mare

Vrei sa urmezi un Curs de Bucatar HOBBY, din pasiune? Ti-a placut dintotdeauna sa petreci timp prin bucatarie, sa combini ingrediente, sa vii cu retete proprii, si sa urmaresti reactiile oamenilor cand iti degusta preparatele? Inseamna ca, cel mai bine te-ai simti alaturi de alti iubitori ai artei culinare ca si tine.

Iti propunem un curs in care sa inveti, de la bucatari profesionisti, tehnici si retete noi, asupra carora sa iti pui amprenta personala. Ce e si mai cool? Cursul poate fi facut de cate ori iti doresti, fiindca nu vei prepara niciodata aceeasi lucru! Aducem in bucataria noastra, retete din intreaga lume, pentru ca tu sa ai de fiecare data o experienta unica. Daca ti-ai propus sa investesti in tine si talentul tau, este momentul sa faci acest pas alaturi de cei mai buni specialisti din domeniu, care iti vor fi alaturi pe tot parcursul acestei calatorii!

Curs-Bucatar-Hobby-diploma-HoReCa-Education-mic-

HoReCa Education colaboreaza cu mai multi traineri specialisti, adevarati profesionisti in domeniile in care activeaza. Intotdeauna, la curs, vei fi asistat de cei mai buni traineri!

Nu exista alte costuri suplimentare de care sa nu fiti informati in prealabil.

Vrei sa urmezi un Curs de Ospatar? Esti o persoana activa si iti place sa lucrezi cu oamenii? Fie ca doresti sa iti suplimentezi veniturile, sau chiar sa incepi o cariera in domeniu, cursul de Ospatar organizat de HoReCa Education este cea mai buna alegere pentru ca aici vei invata secretele acestei meserii de la cei mai buni! Stiai ca un Ospatar bun, poate castiga mai multi bani pe luna decat un avocat mediu? 

Curs Ospatar – Autorizat! Dupa absolvirea acestui curs vei obtine o Diploma de Ospatar Acreditata de Ministerul Muncii si Ministerul Educatiei (prin ANC), recunoscuta National si International, cu care vei putea profesa atat in tara cat si in strainatate. Astfel, vei putea sa iti gasesti de lucru in orice hotel, restaurant, cafenea. De asemenea, vei avea ocazia sa faci practica in locatii selecte!

HoReCa Education colaboreaza cu mai multi traineri specialisti, adevarati profesionisti in domeniile in care activeaza. Intotdeauna, la curs, vei fi asistat de cei mai buni traineri!

Nu exista alte costuri suplimentare de care sa nu fiti informati in prealabil.

curs-bucatar-calificare-autorizat-horeca-education-3

curs-bucatar-calificare-autorizat-horeca-education-3

Curs Bucatar HOBBY

Program Flexibil

Cursurile noastre se desfasoara dupa un program Matinal, After-Work, sau chiar Weekend.
Intreaba care sunt zilele si orele de desfasurare!

Informatii Curs 

Vreau sa ma inscriu!

Alte Detalii Importante…

#Bucatar
#Hobby

Ne poti suna!

+4 0787 269 734
LUNI-VINERI (10:00 – 20:00)
SAMBATA (10:00 – 14:00)

Trimite-ne un e-mail

office@horecaeducation.ro
24/7/365

Formular Inscriere / Bucatar HOBBY

*Completeaza formularul pentru a primi informatii complete (data incepere, zile, ore)
**Inscrierea si rezervarea locului in grupa se realizeaza in momentul achitarii primei rate sau a cursului integral.

Testimoniale

Iata ce au spus cursantii fericiti despre cursurile noastre:

Cursurile HoReCa Education m-au ajutat enorm! Am reusit sa ma angajez pe un vas de croaziera imediat ce am finalizat cursul de barman!

Schipor Daniela

Recomand cursul de Bucatar! Cei de aici sunt cu adevarat profesionisti, de la Administratie, pana la Traineri. Am invatat enorm si va multumesc din suflet pentru asta!

Popa Sorin-Cristian

Felicitari pentru tot ceea ce faceti! Este incredibil ca exista o astfel de firma in Romania. Conditiile de aici sunt excelente, iar investitia pe masura! Sper sa deschideti noi sedii si in alte orase!

Cringanu Andrei

Cei de la HoReCa Education m-au ajutat sa ma descopar si mi-au conferit increderea de care avem nevoie! Acum am facut pasul cel mare: lucrez la un restaurant in Londra!

Cercel Anisoara

Am cautat pe internet cursuri in domeniu si am dat intamplator peste aceasta scoala! Consider ca alegand HoReCa Education am luat una din cele mai bune decizii din viata mea. Va multumesc!

Manolache Simina

Aboneaza-te la Newsletter

(Nu divulgam nimanui datele colectate si le vom folosi numai in scopul mentionat)