Curs Patiser
Curs Patiser
Esti pasionat de Patiserie si vrei sa impresionezi cu preparatele tale? Inscrie-te la curs si lasa-ti imaginatia la dospit, sub atenta supraveghere si indrumare a expertilor Patiseri. Suntem gata sa iti oferim pe tava cele mai bine pazite secrete ale patiseriei de top.
Croissante, French Pastry, Pain au Chocolat, Briose, Placinte, Cozonaci, Foietaje, si multe altele! Descopera tehnici de lucru si invata totul despre ingrediente de baza si rolul lor. Patiseria nu este matematica. Nu este vorba despre cata faina sau unt pui in retete si nici despre cat le lasi la dospit. Patiseria este despre simturile si gustul pe care vrei sa le atingi, dar si despre emotia pe care vrei sa o transmiti. Patiseria este despre miros, fragezime, straturi crocante si umpluturi dulci sau sarate, care iti fac viata mai frumoasa.
Esti pasionat de Patiserie si vrei sa impresionezi cu preparatele tale? Inscrie-te la curs si lasa-ti imaginatia la dospit, sub atenta supraveghere si indrumare a expertilor Patiseri. Suntem gata sa iti oferim pe tava cele mai bine pazite secrete ale patiseriei de top.
Croissante, French Pastry, Pain au Chocolat, Briose, Placinte, Cozonaci, Foietaje, si multe altele! Descopera tehnici de lucru si invata totul despre ingrediente de baza si rolul lor. Patiseria nu este matematica. Nu este vorba despre cata faina sau unt pui in retete si nici despre cat le lasi la dospit. Patiseria este despre simturile si gustul pe care vrei sa le atingi, dar si despre emotia pe care vrei sa o transmiti. Patiseria este despre miros, fragezime, straturi crocante si umpluturi dulci sau sarate, care iti fac viata mai frumoasa.
Curs Patiser
Program Flexibil
Cursurile noastre se desfasoara dupa un program Matinal, After-Work, sau chiar Weekend.
Intreaba care sunt zilele si orele de desfasurare!
Competente Obtinute
- Utilizarea notiunilor introductive de TIC- competente digitale.
- Dobandirea notiunile civice si sociale organizational.
- Dobandirea notiunilor de baza antreprenoriale.
- Aplicarea normelor de securitate si sanatate in munca.
- Aplicarea normelor de protectie a mediului.
- Aplicarea normelor de igiena si de siguranta alimentelor.
- Intocmirea documentelor primare specifice.
- Exploatarea utilajelor si echipamentelor utilizate in patiserie. Utilizarea ustensilelor.
- Cunoasterea si pregatirea materiilor prime si auxiliare folosite in patiserie.
- Receptia calitativa si cantitativa a materiilor prime, semifabricatelor si materialelor auxiliare.
- Depozitarea si transportul materiilor prime, materialelor auxiliare si semifabricatelor.
- Prepararea si prelucrarea tipurilor de aluat folosit in patiserie.
- Prepararea si prelucrarea cremelor si umpluturilor.
- Prepararea si prelucrarea semifabricatelor pentru finisare si decor
- Asamblarea semifabricatelor in vederea prepararii la cald sau la rece.
- Pregatirea produselor finite de patiserie pentru depozitare si livrare.
Diploma obtinuta la final este recunoscuta National si International! Detalii aici…
Testimoniale
Iata ce au spus cursantii fericiti despre cursurile noastre:
Cursurile HoReCa Education m-au ajutat enorm! Am reusit sa ma angajez pe un vas de croaziera imediat ce am finalizat cursul de barman!
Recomand cursul de Bucatar! Cei de aici sunt cu adevarat profesionisti, de la Administratie, pana la Traineri. Am invatat enorm si va multumesc din suflet pentru asta!
Felicitari pentru tot ceea ce faceti! Este incredibil ca exista o astfel de firma in Romania. Conditiile de aici sunt excelente, iar investitia pe masura! Sper sa deschideti noi sedii si in alte orase!
Cei de la HoReCa Education m-au ajutat sa ma descopar si mi-au conferit increderea de care avem nevoie! Acum am facut pasul cel mare: lucrez la un restaurant in Londra!
Am cautat pe internet cursuri in domeniu si am dat intamplator peste aceasta scoala! Consider ca alegand HoReCa Education am luat una din cele mai bune decizii din viata mea. Va multumesc!
Aboneaza-te la Newsletter
(Nu divulgam nimanui datele colectate si le vom folosi numai in scopul mentionat)