Curs Bucatar
Curs Bucatar

Vrei sa devii Bucatar? Ai ajuns exact unde trebuie! Iti punem la dispozitie toate ingredientele pentru ca tu sa devii cel mai bun: traineri profesionisti, o bucatarie complet utilata, foarte multa practica, dar si o programa de curs unica in Romania.
Curs Bucatar – Autorizat! Dupa absolvirea acestui curs vei obtine o Diploma de Bucatar Acreditata de Ministerul Muncii si Ministerul Educatiei (prin ANC), recunoscuta National si International, cu care vei putea profesa atat in tara cat si in strainatate. Astfel, vei putea sa iti gasesti de lucru in orice restaurant, sau chiar sa iti deschizi propria afacere. Cursurile HoReCa Education reprezinta garantia succesului in domeniu… Inscrie-te la curs!
Curs Bucatar
De ce sa il urmezi?
Vrei sa devii Bucatar? Ai ajuns exact unde trebuie! Iti punem la dispozitie toate ingredientele pentru ca tu sa devii cel mai bun: traineri profesionisti, o bucatarie complet utilata, foarte multa practica, dar si o programa de curs unica in Romania.
Curs Bucatar – Autorizat! Dupa absolvirea acestui curs vei obtine o Diploma de Bucatar Acreditata de Ministerul Muncii si Ministerul Educatiei (prin ANC), recunoscuta National si International, cu care vei putea profesa atat in tara cat si in strainatate. Astfel, vei putea sa iti gasesti de lucru in orice restaurant, sau chiar sa iti deschizi propria afacere. Cursurile HoReCa Education reprezinta garantia succesului in domeniu… Inscrie-te la curs!
Curs Bucatar
De ce sa il urmezi?
Curs Bucatar
Program Flexibil
Cursurile noastre se desfasoara dupa un program Matinal, After-Work, sau chiar Weekend.
Intreaba care sunt zilele si orele de desfasurare!
Competente Obtinute
Aplicarea normelor de securitate si sanatate in munca si a reglementarilor in domeniul situatiilor de urgenta specifice bucatariilor si spatiilor anexe aferente
Aplicarea normelor igienico-sanitare specifice bucatariilor si de siguranta alimentelor
Aplicarea normelor de protectie a mediului, prevenirea risipei alimentare si a deseurilor alimentare
Respectarea drepturilor consumatorului cu referire la cantitatea/calitatea/prezentarea preparatelor
Aplicarea notiunilor de baza despre comunicare, comportament profesional, lucru in echipa si psihologia consumatorului specifice domeniului turismului si alimentatiei
Aplicarea principiilor nutritiei sanatoase si echilibrate
Asigurarea calitatii, a pastrarii factorilor nutritivi, a salubritatii materiilor prime si auxiliare, dar si a semipreparatelor si preparatelor finite culinare
Aplicarea notiunilor de baza despre organizarea activitatilor specifice in bucatarie
Efectuarea operatiilor primare asupra materiilor prime si auxiliare
Realizarea semipreparatelor culinare
Realizarea preparatelor culinare
Prezentarea estetica a preparatelor finite
Aplicarea notiunilor de evidenta operativa specifice activitatii din bucatarie

Diploma obtinuta la final este recunoscuta National si International! Detalii aici…
Aboneaza-te la Newsletter
(Nu divulgam nimanui datele colectate si le vom folosi numai in scopul mentionat)